ŞİDDETLE KINIYORUZ...!!!

Bu duyuru yayınlandıktan sonra güncellenmiştir. Güncellenme Tarihi: 19.01.2022 13:44


15.01.2022 Günü İzmir’de oynanan Süper Amatör Lig, Ege Üniversitesi Gençlik ve Ulucak Spor müsabakasının 82. dakikasında İlimiz hakemlerinden Cenk Tunahan YILDIRIM’a ULUCAK SPOR takımı 99 nolu oyuncusu Asım AKŞAM tarafından acımasızca, şiddetli, fiziki ve sözlü saldırıda bulunulmuştur. Aynı sırada oyunun alanına giren ULUCAK SPOR takım yöneticisi Hakan SEZER tüm kendi takım oyuncularını hakem ekibine saldırıya kışkırtmıştır. Yaşanan bu insanlık dışı davranışın ardından müsabaka tatil edilmiştir. Hakemimiz hastaneden darp raporu alarak kendisine yönelik şiddeti belgelemiştir.

Spor müsabakalarında böylesine bir olayın yaşanması futbolun paydaşları olan bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Şubesi ve İzmir İl Hakem Kurulu olarak üyemize karşı yapılan bu eylemi asla kabul etmiyor ve ŞİDDETLE KINIYORUZ…!!!

Hukuki süreçte sonuna kadar arkadaşımızın yanında olacağımızı ve bu konuda gerekenin yapılacağının bilinmesini tüm kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Hakemimiz Cenk Tunahan YILDIRIM’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu davranışların tekrarlanmamasını temenni ediyoruz.

TFFHGD İZMİR ŞUBE YÖNETİM / İL HAKEM KURULU

 

   Facebook'ta Paylaş      Twitter'da Paylaş      e-Mail Gönder

 
YAYINLANAN SON DUYURULAR
 
 
Hakem Malzemeleri - M. Şerif Özdemir A Kare Otomotiv
Time Akademi
EPAK Eğitimleri ve Videolar
Sosyal Medyada TFFHGD İzmir
TFFHGD İzmir Facebook   TFFHGD İzmir Instagram   TFFHGD İzmir Twitter
İzmir Toplantı, Konferans, Organizasyon, Eğitim İçin Salon Kiralama   İzmir Toplantı, Konferans, Organizasyon, Eğitim İçin Salon Kiralama   İzmir Toplantı, Konferans, Organizasyon, Eğitim İçin Salon Kiralama

İzmir'de gerçekleştireceğiniz eğitim, toplantı, seminer gibi faaliyetler için dernek eğitim salonumuzu kiralayabilirsiniz.

Salonumuzun oturma kapasitesi 400 kişilik olup ücretsiz otopark, klima, barkovizyon, büfe, bay & bayan wc'ler mevcuttur.

Salonumuz Halkapınar Metro İstasyonu'na 250 mt. mesafededir.

Ayrıntılı Bilgi ve Salon Kiralama İçin: 0 (530) 543 7802
FIFA   UEFA   Türkiye Futbol Federasyonu
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu   TÜFAD   Dernekler Dairesi Başkanlığı
Türk Hava Yolları   Karayolları Genel Müdürlüğü   Meteoroloji Genel Müdürlüğü